2237080970 6973826322 Χαρίλαου Τρικούπη 22, Καρπενήσι sfegos25@yahoo.gr


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!
ΦΕΓΓΟΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Από το 1999 μέχρι σήμερα, η ΦΕΓΓΟΥ ΕΙΡΗΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ είναι μία εταιρεία, που εξειδικεύεται στην παροχή αξιόπιστου και ολοκληρωμένου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, συστημάτων ασφαλείας, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας.

Επιλέγουμε πάντα προσεκτικά, επώνυμα και καινοτόμα προϊόντα και λύσεις και δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας. Από τον εγκαταστάτη – ηλεκτρολόγο, τις τεχνικές εταιρείες έως και τον ιδιώτη - τελικό καταναλωτή, το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας υποστηρίξει, διασφαλίζοντας την ποιότητα, την ασφάλεια, την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε μικρό ή μεγάλο σας έργο και κάθε είδους εγκατάσταση.
 

Ως οικογενειακή επιχείρηση, εδώ και 23 χρόνια παραμένουμε σταθεροί στις αξίες μας, έχοντας ως γνώμονα την άρτια εξυπηρέτησή σας. Επιλέγουμε πάντα προσεκτικά, επώνυμα και καινοτόμα προϊόντα και λύσεις και δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας.

Στο χώρο μας θα βρείτε μέγάλη ποικιλία σε λάμπες εξοικονόμισης ενέργειας, φωτιστικά δαπέδου & οροφής, πρίζες και όλα τα είδη ηλεκτρολογικού υλικού.

Ηλεκτρολογικό υλικό
Φωτιστικά
Προιόντα τεχνολογίας
Οι εταιρείες που θα βρείτε στο κατάστημα μας

Οι εταιρείες που θα βρείτε στο κατάστημα μας

LEGRAND,HAGER, ABB, OSRAM, PHILIPS, SYLVANIA, GROUP SHNEIDER, KNIPEX, LUMEN, ACAlight, VIOKEF, OLYMPIA ELECTRONICS, ΚΑΛΩΔΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, COURBI, KOUVIDI, CUBALUX, SPOTLIGHT, ETELEC, COM, TOSHIBA, ENERGIZER, SONOFF, AJAX, HIKVISION κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το προσωπικό μας

Το προσωπικό μας

είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και απορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΡΓΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

NO OFFER

NO OFFER

Αυτό το διάστημα δεν τρέχει κάποια προσφορά στο κατάστημά μας.

Μάθετε περισσότερα